Strona główna Mapa strony M M M
 
Wybierz podstronę z menu po lewej stronie Wybierz podstronę z menu po lewej stronie Wybierz podstronę z menu po lewej stronie Wybierz podstronę z menu po lewej stronie Wybierz podstronę z menu po lewej stronie Wybierz podstronę z menu po lewej stronie
 
d



Wyjątkowość naszych soków polega na zastosowanym procesie produkcji. Kluczem jest brak pasteryzacji, dzięki czemu nasze soki zachowują wszystkie właściwości warzyw i owoców: smak, zapach a także witaminy i składniki mineralne.

Proces pasteryzacji wymaga podgrzania soku do temperatury ok. 70°C, powodując zmianę barwy, smaku, zapachu oraz zniszczenie większości makro i mikro elementów, co znacznie obniża właściwości odżywcze i pozbawia sok prawie wszystkich witamin.

Soki Marwit nie różnią się niczym od soku robionego na domowej wyciskarce. Brak pasteryzacji sprawia, że nasze soki muszą być przewożone i przechowywane w warunkach chłodniczych (2-6°C). Bardzo krótki termin przydatności do spożycia (w zależności od smaku od 1 do 3 dni) jest niezbitym dowodem ich świeżości.

Schemat




dol1 RYAN - profesjonalne strony www, pozycjonowanie, hosting, fotografia reklamowa