Ta strona wykorzystuje pliki cookies (pol.:ciasteczka)
Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies (pol.: ciasteczka). Korzystając ze strony internetowej Marwit wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas przeglądania zawartości naszych serwisów.
Dowiedz sie więcej na temat polityki cookies »

zŁapani na współpracy

Połączył nas wspólny cel...
A mówią, że to przeciwieństwa się przyciągają...

Szalona fryzura i zaczepny błysk w oku. Z pozoru roztargniony, choć w gruncie rzeczy bardzo poukładany. Doskonale wie czego chce, a chce gotować. Kucharz to za mało. Smakosz brzmi zdecydowanie lepiej, lecz tak naprawdę jest on poszukiwaczem i odkrywcą… Czego? Oczywiście, smaku. Żyje by jeść, gotuje by żyć i kocha to co robi! Szanuje i docenia tradycje, przypomina o niej, ale uwielbia także eksperymentować. Jak mówi: „nie ma nic piękniejszego, niż dzielenie się z bliskimi tym co najlepsze - to właśnie nadaje życiu pełnię smaku.” Najpierw gotował w domu, później w rozmaitych restauracjach. Uczył się od najlepszych: Kurta Schellera, Modesta Amaro i Roberta Sowy. Współpracował z redakcją Dzień Dobry TVN, Programem Uwaga, a także Kuchnią TV, z którą stworzył dwie edycje programu Ł’apetyt. Dla Kuchni + zrealizował program Warsztaty smaku. Gospodarz dwóch edycji polsatowskiej produkcji Top Chef. Usłyszeć go można było w radio TOK.FM. Jest autorem dwóch książek i całkiem okazałej ilość felietonów i artykułów o gotowaniu. Jednym słowem człowiek orkiestra. Ponad wszystko ceni sobie zdrowie. Dlatego chętnie wspiera rozmaite akcje. Jest działaczem Slow Food, EFTE oraz koalicji Polski Wolnej od GMO. A przede wszystkim jest autorem projektu „Szkoła na widelcu”, w którym to uważnie przygląda się edukacji żywienia w polskich szkołach.

Wszystkie te cechy, zaangażowanie i projekty w których brał udział sprawiły, że Marwit nie mógłby znaleźć dla siebie lepszego ambasadora. Specjalista, znawca, doradca, autorytet. Młody, żywiołowy i uwielbiający zdrową żywność – Grzegorz jest utożsamieniem wartości jakie propaguje Marwit, a celem jest promowanie zdrowego stylu życia. Marka realizuje ten cel poprzez dostarczanie konsumentom łatwych w użyciu, świeżych, naturalnych i zdrowych produktów. Wiedzę i doświadczenie zdobyli jako pierwszy na rynku producent niepasteryzowanych soków - kategorii, w której jesteśmy ekspertem i liderem. To najbardziej ujęło Grzegorza. Od kwietnia mówią, więc jednym głosem. Głosem zdrowego żywienia. Działania jakie wspólnie poprowadzą to: wprowadzenie na rynek zup - nowej linii do portfolio produktów Marwit, wspólne gotowanie w ramach wydarzeń promujących markę oraz wydarzenia na poznańskiej Wyspie Zdrowia Marwit, porady oraz przepisy na stronie internetowej www.marwit.pl oraz www.wyspamarwit.pl, a także kampania ogólno-wizerunkowa przedstawiająca Łapanowskiego jako reprezentanta marki. Wspólnie chcą również nakręcić kilka filmików dotyczących gotowania, a także procesów produkcji, na przykład Marwit zaprosi Grzegorza, aby ten zobaczył, jak produkowany jest sok marchewkowy.

Łapanowski nie będzie tylko przewodnikiem po kulinariach dotyczących Marwitu, będzie przede wszystkim pełnił rolę Ambasadora Marki. To bardzo odpowiedzialna funkcja, której profesjonalizm jest efektem połączenia uczciwości oraz umiejętności utożsamienia się z daną marką. Ambasador to osoba otwarta, która chętnie rozmawia z ludźmi, dzieląc się z nimi swoimi opiniami, ale jednocześnie będąc ciekawą poglądów innych ludzi.

Takiego duetu jeszcze nie było! A mówią, że to przeciwieństwa się przyciągają…


Marwit - line
Pobierz Marwitowinki
Marwitowinki
Sprawdź nasze przepisy
Przepisy Marwit