Ta strona wykorzystuje pliki cookies (pol.:ciasteczka)
Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies (pol.: ciasteczka). Korzystając ze strony internetowej Marwit wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas przeglądania zawartości naszych serwisów.
Dowiedz sie więcej na temat polityki cookies »

Jak uzyskać chrupką skórkę?

Każdy lubi jeść soczyste mięso i rybę z chrupką skórką. Jakiej sztuczki użyć, aby nasz obiad zamienił się w prawdziwy festiwal smaków? Wystarczy, że osuszysz produkt przed usmażeniem go. Po obtoczeniu mięsa w panierce, włóż je na dobrze rozgrzany tłuszcz, nie żałuj go! Jeśli pieczesz mięso w folii, musisz przed końcem pieczenia rozciąć folię. Tak proste czynności pomogą Ci przygotować świetny obiad dla przyjaciół albo romantyczną kolację.

Marwit - line
Pobierz Marwitowinki
Marwitowinki
Sprawdź nasze przepisy
Przepisy Marwit